28 april 2018
14:00

Strömsborgs IF

Referat: Tjörnarps BoIF - Strömsborgs IF

Efter en jämn första halvlek med lite övertag av Tjörnarp den första delen som Strömsborg sen åt upp till deras fördel med ett skott i slutminuten som gick precis utanför.
I andra halvlek börjar Tjörnarpspågarna bäst och Ankan gör 1--0 på en behärskad lobb . Och Strax efter gör Winberg 2-0 .
Sen får motståndarna en man utvisad på grund av protest mot domslut , men Strömsborg ökade trycket men hemmalaget höll undan med lite tur och mycke skicklighet . Tjörnarp kontrade in 3-0 genom ett snyggt skott av Oscar och 4-0 kom genom Oliver också på kontring och snyggt spel mellan Henke och Oliver.
Även Max ii målet fick visa sin talang efter en prakträddning i slutet på matchen och hålla nollan är alltid en fjäder i hatten.

sön 26 aug 2018, 15:00 Strömsborgs IF - Tjörnarps BoIF 4 - 0